Den 16. november udkommer Jokerens femte soloalbum, Glædesbringeren. Jokeren har beskrevet albummet som latintrap, og har man hørt nogle af de foregående singler, så er det meget tydeligt, at der er en meget tydelig inspiration fra latinamerikansk musik.

Hele baduljen er produceret af Es, der må siges at være en travl herre i år, da han blandt andet allerede har stået bag Per VersKnust Kunst og det nye album fra SUPA, der også er lige på trapperne.

I dag har Jokeren så udgivet den seneste single fra det kommende album. Nummeret hedder El Barbeque Psykedelico, og er en ganske funky og ret så fremragende skæring, der tilmed bliver gæstet af The Beatnuts, der er blandt Jokerens absolutte rap-favoritter. Desuden medvirker Pilfinger på talkbox. Titlen vækker garanteret genklang hos fans af de gamle DGP-dage. På Den Gale Poses album Sådan er Reglerne, kunne man nemlig finde nummeret Psykedelisk Barbeque, der dengang blev gæstet af MC Clemens.

Hør nummeret og den 20 år gamle original herunder.