Foto: Screenshot fra Youtube

Det er efterhånden et godt stykke tid siden at Youtube-cyphers var noget der droppede nærmest en gang om ugen. Nu er der kommet en ny en af slagsen, og denne gang er det rapperen Solkongen der står bag. Konceptet hedder SolkongenCyphers, og de er nu klar med den første udgave.

Seks MC’er griber mikrofonen, og der er især én rapper som jeg er umådelig glad for at høre igen. Nemo er nemlig første mand på mikrofonen, efter at have været væk fra scenen i noget nær fem år. Jeg håber virkelig, at det betyder at vi kommer til at høre mere fra ham. Hvis Nemo ikke lige siger dig noget, så kan du tjekke et par af hans nyere ting her, som jeg på det varmeste kan anbefale: Jordslået, Tre om Natten og Det Virker.

De andre rappere er Rux, Klingen og William fra Grand Danois, Loke Deph samt Solkongen. Selvom alle rappere gør det godt, så kan det nok ikke komme son nogen overraskede, at Loke Deph endnu engang har et niveau som de færreste kan hamle op med. Men under alle omstændigheder, så er det fedt at høre en cypher igen. Kom endelig med mere af det.

Se cypheren herunder: