‘“Du har en kæreste derhjemme, men jeg ved at du vil lave mig”

Sidst vi hørte fra Vigsø, var på EP’en Brud fra 2017. Her fik Vigsø virkelig udfoldet sit talent, og EP’en endte som den femtebedste udgivelse det år, her på bloggen. Nu er Vigsø klar med en ny single med titlen Blot Mærke. Der bliver endnu engang leget med dobbelttydigheden, og på det nye nummer beskriver hun livet som naboens datter og sexgudinden Afrodite. Hende du dropper din kæreste for. Hende du forelsker dig i. Hende du dropper dagen efter. Hun taler til pigerne der er på vej i byen med baseballbat. Til dem med rå attitude og ligeså høj promille som hende selv.

På den nye single har Vigsø teamet op med produceren Xeren, der formår at understøtte det provokerende – og til tider forargende – tekstunivers, med hårde dansable produktioner, der giver Vigsø mere kant og attitude end nogensinde før.

Det lader til at Vigsø fortsætter de gode takter fra EP’erne, og hvis det er nummer er første udspil fra et kommende EP/album, så lover det godt.

Fang nummeret her.