Det hører efterhånden til sjældenhederne, at jeg skriver om kunstnere der også bliver omfavnet af mainstreammedierne, men det er tilfældet med F L E M M I N G. Han udgav sin debut På Gensyn Med Gåsehud i 2014 (læs anmeldelse her) og den mindst ligeså gode opfølger Luftkys & Ambitioner i 2017.

Nu er han atter aktuel, denne gang med singlen Om Dig, der er første udspil fra den kommende udgivelse Dråber Af Diagnose, som er ude i løbet af 2019. Den nye single handler om balancen mellem at give slip og holde fast, og om at være alene med sig selv – og samtidig føle, at man hører sammen med en anden. F L E M M I N G  har skrevet sangen til et særligt menneske i hans liv, som han har haft et årelangt kærlighedsforhold til. Om det nye nummer udtaler han:

”Den dag jeg skrev sangen ’Om dig’ prøvede jeg egentlig bare at sænke paraderne og give frit spil til dét i mit hoved og hjerte, som jeg ikke går rundt og siger højt til nogen”

Nummeret har allerede fået en varm modtagelse, og var i uge 49 udvalgt som Ugens Kanon i Karrierekanonen på P3, og har siden fået spilletid på P3 og P6 BEAT. Titlen som ’Ugens Kanon’ er en kategori P3 har lavet for at showcase talenter fra vækstlaget i dansk musik, som de mener har et særligt potentiale.

Den kommende udgivelse er en personlig fortælling om en mand i forandring. 10 sange med forskellige dråber af kærlighed, identitet og forholdet mellem mand og kvinde. Pladen er et bud på sårbar og drømmende dansk rap anno 2019 med bidrag fra bla. Emil Kruse, Kå og Jens Nørhave.

F L E M M I N G er et virkelig godt bud på en rapper med poetisk og sårbart udtryk tilsat en drømmende lyd. Det er sange om kærlighed fra et følsomt tekstunivers der balancerer det banale og det svære, i et udtryk som gør sangene vedkommende for lytteren.

Det nye nummer kan findes på Spotify og iTunes.