Foto: Peter Klint

Tilbage i 2016 debuterede Parlør med deres selvbetitlede EP, der blandt andet bød på på den fremragende Google Street View Ved Hvor Du Bor
Efterfølgende er det blevet til et par nye singler, og så er duoen blevet til en trio, da DJ Jett, kendt fra Organiseret Riminalitet er det nyeste medlem. Mon ikke at hans evner på 1210’erne vil komme gruppen til gode?Nu er gruppen så klar med den første single fra deres kommende debutalbum Idioterne. Nummeret hedder Byen Er Pædofil, og er på samme tid en opsang og en hyldest til en hovedstad i barnlig recession. Nummeret skildrer den konstante jagt på bekræftelse, neonlys og evig ungdom med en nostalgisk københavner-collage, der blandt andet indebærer “at bestille en Jan Sonnergaard i Pisserenden”.

Det nye album Idioterne, er ude den 22. marts – både digitalt og på vinyl gennem Rå Records. Herpå kan man forvente en gruppe der har arbejdet videre med deres musikalske udtryk, og er i processen blevet mere legesyge og samtidig mere melankolske i deres udtryk.

Hør det nye nummer på din favorit-streamingtjeneste.