Efter en veloverstået sommerferie, er det blevet tid en håndfuld nyheder i form fem videoer, som jeg synes er værd at tjekke ud.

Binær – Dig

Til oktober er Binær, der består af Trepac og Mund de Carlo, klar med efterfølgeren til deres debutalbum Umage fra 2016. Der er lidt tid til, så indtil videre må vi nøjes med førstessinglen Dig, der netop har haft premiere. Nummeret er en hyldest til de to rapperes bedre halvdele, så der er lagt op til en kærlighedshymne på den helt store klinge.
Nummeret er i øvrigt flot produceret af deres hovedproducer Xeren, der endnu engang viser høj klasse.


Tandsmoer – Fusentast

Vi skal tjekke endnu en duo, der her består af Jørgen Ryge og Antik. Ligesom Binær er de også snart aktuelle med deres andet album. Den kommende skive hedder Rhodondendron og er ude den 6. september på Rekords Records. De er nu klar med deres tredje singleudsspil i form at nummeret Fusentast. Tjek det herunder.


Esben – OK feat. Sune Just

Rapperen Esben har længe huseret i den danske hiphopundergrund, blandt andet som en del af Kaput, med ham og Loke Dephs Weekendmixtapes og ikke mindst solomixtapet (H)udkrængninger. Nu har han lavet et helt album sammen med Telepa-T fra gruppen Sigma. På det kommende album leger drengene med et psykedelisk lydbillede, samtidig med at de trækker tråde tilbage til den Københavnske undergrund de begge kommer fra. Det er altid spændende når folkene fra Kaput udgiver nyt, og det kommende album er bestemt ikke nogen undtagelse. Indtil albummet udkommer kan man nyde førstesinglen OK.


L.O.C. – Drømmen Er Vores

Efter et par års albumpause og et utal af forsinkelser, er L.O.C. ved at være klar med sit 10. album. Den nye udgivelse har fået titlen Ekkokammer og har endnu ikke nogen releasedato. Førstesinglen er dog klar. Tjek Drømmen er Vores herunder.


Machacha & Femmar – Gorillahjerte

Machacha har i løbet af de sidste år været så produktiv, at selv Pede B kommer til at fremstå som som en smule sløv i betrækket. Tidligere på året udgav han albummet NikMedNakkenMusik og nu er han så aktuel med collabo-albummet Gorillahjerte, der er blevet skabt i samarbejde med den stærkt undervurderede producer Femmar. Her kan du tjekke titelnummeret, der desuden også byder på cuts fra DJ Swab.