De to doucebags fra duoen Binær ramte klubben i weekenden med kæledyr og fuld kølighed i deres nye video. Man kan se de er trænede i at kaste med skejser, og de efterlader som altid sidste kugle i et standard spil russisk roulette til deres uvidende douchebag-homie. Alt hvad de gør er rigtig sejt, og de betalte ikke engang for at komme ind. 

Selv siger de om videoen: 

“Vi havde brug for bare at være os selv for en gangs skyld”.

Klinker er 2. single fra det kommende album GODS, som lander den 25. oktober og udgives af Echo Out Records. Tracket er produceret af de to primadonnaer IngrediJens og Xeren, og videoen er skabt af super divaerne Brian Fensman, Søren Bang Clemmensen og Martin Melancolia. 

Binær består af de to arrogante fuckho’der Trepac og Mund de Carlo, som i november tager på en landsdækkende tour med start i Pumpehuset den 1. november.