I aften, den 19. oktober er der dobbelt releasefest på Stengade. Rekords Records udgiver nemlig opfølgeren til Manky x Aktons selvbetitlede album fra 2016, og det længeventede soloalbum Songs of Absence fra den legendariske beatlegende Context, kendt fra blandt andet Nobody Beats the Beats.

Ud over at pladerne selvfølgelig kan erhverves på aftenen, kan du opleve Manky x Akton og Context live. Super Bad Disco vender plader før, mellem og efter koncerterne. Der er desuden gratis entre!

Manky x Akton ”II”

Frontmændende fra musikkollektivet Psykofarmakarisma, er for anden gang gået sammen om at lave et album. Makkerparret mødte hinanden tilbage i 2007 og har siden arbejdet sammen på en længere række projekter. Sidste projekt var deres selvbetitlede album fra 2016. På det nye album bliver lytteren endnu engang inviteret ind i et sonisk univers der leder tankerne hen på en dunkel, tilrøget jazzkælder. Den røde tråd er klar fra start til slut, eksekveret gennem stilsikre produktioner fra Lord Akton og en ubesværet levering af MANKY.

Context ”Songs Of Absence”

Det længeventede soloalbum fra den danske producerlegende Context udkommer endelig. Som en af de bærende krafter i projekterne Nobody Beats The Beats og Boulevard Connection leverede han instrumentale klassikere og producerede tracks for blandt andre Guru (Gang Starr), Common, Masta Ace, Little Brother, Iriscience (Dilated Peoples), Last Emperor og Grand Puba. Songs Of Absence er titlen på den nye plade, der er det første udspil fra Context siden pladen Quit Talkin som han udgav i duoen Schmugs sammen med makkeren ScratchMagic tilbage i 2015. Albummet indeholder intet mindre end 37 beats, alle produceret og mixet af Context.

For mere info, se Facebook-eventet her.