Mellow har netop udgivet en dobbelt musikvideo til numrene XO og Renæssance, der begge er smagsprøver fra hans kommende EP 236, der udkommer den 24. januar på Affiliated.
På EP’en bliver lytteren efter sigende inviteret med på en rejse gennem et selvreflekterende og dystert tankespind hos en ung, sulten rapper i den københavnske nat.

Af de to numre man kan høre i videoen, er det især det første nummer XO, der imponerer. Nummeret er bygget op omkring et virkelig lækkert og skævt-pitchet klavérsample produceret af C-Note. Over det lægger Mellow solide linjer og især hans energiske flow er værd at bide mærke i.

Der er ingen tvivl om at Mellow er en talentfuld rapper, der forstår at kombinere skarp lyrik med en mere melodisk vokal, der skaber et moderne udtryk der rammer lige ned i tidens tendenser. Så er man til en mere new school lyd, så skal man helt sikkert tjekke op for Mellow, og det kan du passende gøre lige herunder.