Der er kommet en del interessante numre ud på det sidste, så jeg samler her op på en håndfuld af dem.

Kasper Spez – Alt Larmer (ft. Julia Werup)

Kasper Spez er ude med nummeret Alt Larmer, der har fået en tilhøjende stemningsfuld livevideo. Hele seancen bliver spillet live, og Kasper bliver backet op af Thomas Blachman på trommer, Morten Puper på keys, Emil Brun Madsen på bas, samt sangerinden Julia Werup og Es.


Nyt Blod – Sådan Vi Gør (ft. Lunamila)

Gruppen Nyt Blod er ligeledes aktuelle med nummeret Sådan Vi Gør. Ligesom Kasper Spez’ nye nummer, så er det her også helt håndspillet, og gruppen har sangerinden Lunamila med på vokal, Mathias Ousen på bas og Martin Friis Nielsen på guitar.
Nummeret handler, ifølge gruppen selv, om at kaste sig ufortrødent ind i armene på én, man elsker. At være forelsket og kunne se resten af ens liv med en pige – koste det hvad det må. 


Torso – Kødæder

For en måneds tid siden skrev jeg om den nye duo Torso, der består af rapperen FemSeks K og produceren Kælder Mike. De lyder som en blanding af Specktors (dengang de var fire medlemmer) tilsat lidt Marvelous Mosell og en hel del punk-attitude. Nu er de klar med en video, skudt i Tokyos gader, til nummeret Kødæder.


Pede B – Hils Fra Mig (ft. Moon Afflick & 4Pro)

Vi runder af med et nummer der efterhånden er et par uger gammelt, men som i den grad fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Der er tale om nyt fra Pede B, i form af nummeret Hils Fra Mig, der bliver gæstet af Moon Afflick og 4Pro. Det Alexander Dissing-producerede nummer, er et af de bedste numre fra Pede, længe. Beatet er helt i top og især Moon Afflick gør vildt god figur. Sikke en banger!