Coverfoto af Ole Melkevik

I dag har Lars Virkli udgivet sit første nye nummer siden Som Om, der udkom tilbage i November sidste år. Det nye nummer hedder Lavet af Os, og det er en farvestrålende sag. Her kan man høre Lars, der rent musikalsk bevæger sig ind på ukendt territorium. Beatet er produceret af STOOPITFRESH, og han sørger for et melodisk og opløftende univers, der ligger et stykke fra den lyd som man normalt hører Lars rappe over.

Rent tematisk har Lars også åbnet op for en mere personlig side af sig selv. Nummeret handler nemlig om hans barn, og det er der kommet en rigtig sød sag ud af, især hvis man selv har småfolk derhjemme.

Singlen er et enkeltstående track, men Lars arbejder i øjeblikket på at færdiggøre sit andet soloalbum. Det nye album er produceret af Lars’ lillebror og faste samarbejdspartner IngrediJens, der også stod for lydsiden på debutalbummet Gennemrejse fra 2017.

Lyt til det nye nummer herunder.