Artwork: IngrediJens

Sommeren har i den grad ramt landet, og med skarp timing har Funch droppet en helt ny single, der virkelig giver en lyst til at cruise gennem byen… på en cykel vel at mærke. På det nye nummer med titlen Højresving, tager Funch nemlig lytteren med en tur op på cyklen.

Jeg var ret begejstret for Funchs debutalbum der udkom tilbage i januar, og jeg synes bestemt at han fortsætter den gode stil på det nye nummer.

Funch fortæller her om det nye nummer:

“Jeg tror tankerne om tracket startede efter at have set utallige musikvideoer hvor rappernes biler var i centrum. Tror jeg ville give mit eget take på det med et skud selvrealisme indover. Så trackets udgangspunkt blev mig og mit cykelslæng. Derefter har jeg samlet cykellinjer sammen, og endnu engang allieret mig med den altid gode Xeren. Det passede også fint at lave et lidt mere afslappet nummer efter de tunge tanker på Flytilstand.”

Den nye sommerbanger, komplet med inspiration fra den klassiske børnesang 10 Små Cyklister, er produceret af Xeren og co-produceret af Stoopit Fresh, og den kan høres lige herunder: