På en mark løber et forelsket par rundt i solens sidste stråler. De bader, kysser, griner og tumler i sommervarmen. Alt ser dejligt ud, men det er alligevel som om, at der er noget helt galt… 

Videoen til førstesinglen fra Lars Virklis kommende album ligner alt andet end den gængse musikvideo fra en hiphopartist. Der er ingen pistoler, pigtrådshegn eller omvendte kasketter. Til gengæld er den fyldt med stemninger, følelser og fornemmelser. En ting, der passer perfekt til det melankolske og ganske dystre lydbillede, der tegnes på det nye nummer. 

Førstesinglen er samtidig titelnummeret på det kommende album UDSLUKT, der lander digitalt og på vinyl fredag den 30. oktober. 

Dø en lille smule og genopstå i mine tekster”, rapper Lars, og sætningen indkapsler både stemningen og det emne, som hele albummet kredser om. Det handler nemlig om døden. Igennem 10 sange tager Lars Virkli lytteren hele vejen rundt om livet og dets slutning både i tekst- og lyduniverset.

Det lader derfor til at Lars fortsætter den stil han introducerede på sit forrige album Gennemrejse fra 2017, der var mere introspektiv end hvad man før havde hørt fra den tidligere Tudsegammelt-rapper, hvilket man må sige klæder ham rigtig godt.
Og ligesom sidste soloalbum, og Asbestose-projektet, er det Lars’ lillebror IngrediJens, der står bag lydsiden. Han er i den grad en producer der har udviklet sig ganske eksplosivt de sidste håndfuld år, og er blevet en af de mest interessante producere herhjemme.

Alt i alt, så tegner det til at blive et rigtig spændende nyt album, som jeg i den grad ser frem til.

Den nye flotte video, kan du se herunder, er lavet af UKENDT MEDIA, der er et helt nyt dansk mediebureau.