Foto: Marie Hyld Photography

Efter en del af som battlerapper, blandt andet i MC’s Fight Night, debuterede Vigsø i 2016 med EP’en Under Overfladen og fulgte op med EP’en Brud i 2017. I 2018 begyndte hun at samarbejde med produceren Xeren, hvilket udmundede i en lille håndfuld singler der bebudede en ny lyd for rapperen.

Nu er hun tilbage, stadig med Xeren bag knapperne, men denne gang under navnet Nøx. Stilen er den samme og der er stadig masser af cocky attitude og velskrevne tekster at finde i Nøx’ univers, omend flow og levering bliver skarpere for hver udgivelse.

Førstesinglen for den “genfødte” rapper har fået titlen Nu, og er et højlydt varselsskud forud for det gedigne bombardement, hun og Xeren har planlagt at tæppebombe landet med.

Jeg synes uden tvivl at Nøx er den mest interessante rapper i den bølge af kvindelige rappere der endelig er begyndt at rulle indover landet. Jeg håber på meget mere fra de to i den nærmeste fremtid, måske vi endda er så heldige at der er en EP eller album på vej, hvem ved?

Med nummert føger der en flot musikvideo, der er lavet af teamet fra Bedside Production, der blandt andet har opnået stor opmærksomhed og anerkendelse i DR-programmerne ”Sex med Maja” og ”Mor laver porno”.

Stream det nye nummer på din yndlings streamingtjeneste her, og se videoen herunder.