Den københavnske producer KVBeats er efterhånden et navn med et solidt renomme i både den danske og amerikanske hiphopundergrund.
Med en rå og støvet og samplebaseret lyd, har han skabt et lydunivers der både lyder som klassisk boom bap, samtidig med at det har et nutidigt feel over sig.

Han har samarbejdet med amerikanske undergrundsnavne som Royce Da 5’9, AG, Slum Village, Reks, Mic Geronimo og Oddisee, og hans musik er blevet spillet i radioprogrammer som DJ Premier’s Live From HeadQCourterz og Late Night With Peter Rosenberg.

Nu er han så klar med opfølgeren på 2018’s album The Breadwinner. Resultatet er blevet projektet Arcade Soul, der er opdelt i to dele, af hver ni instrumentaler.

KVBeats udtaler om det nye projekt:

“Titlen henviser til to vigtige faktorer i min egen opdragelse: Videospil og sjælfuld musik. Forsidefotoet er taget tilbage i 1982, da jeg var seks år gammel, da min fascination af arkadespil lige var startet.
Nu, som 44-årig lykkeligt gift familiemand med to børn, tilbringer jeg mange sene aftener i mit udhus hvor jeg laver beats, som en fritidshobby. Jeg ser disse kreationer som sjælfulde udbrud af energi, der sætter dig i et godt humør. Det er for det meste positive vibes med en omgang hiphop-swag. Nyttig temamusik til de tider vi lever i, rodfæstet i noget gammelt og bæredygtigt.”

KVBeats arbejder med samplebaseret musik, der primært kommer fra hans egen samling af vinylplader. Han har skabt sin egen unikke måde at choppe og arrangere samples på, og han bruger stadig Cooledit til at choppe samples og FLStudio, da han holder sig til det han kender og har brugt siden 2003.

Den nye lækre og utroligt stemningsfulde udgivelse fra KVBeats kan høres lige herunder:

https://distrokid.com/hyperfollow/kvbeats/arcade-soul-vol-1