Tilbage i november 2019 (dengang man stadig kunne gå til koncerter) Var jeg så heldig at opleve Nøx (tidl. Vigsø) live på Stengade, hvor hun gav en absolut fremragende optræden. I løbet af sættet, inviterede hun Rapublik1-rapperen PsoriaKriz op på scenen, for at spille et nyt nummer. Jeg kan huske at jeg syntes at det var et rigtig godt track, og jeg har siden dengang, glædet mig til at høre det igen.

Det er nu muligt, da det netop er blevet udgivet som nyeste single fra Nøx. Jeg kontaktede Nøx for at høre lidt om hvad der ligger bag det nye nummer:

“For mig at se, så handler det her nummer ekstremt meget om familie. Ikke den familie man er blevet født ind i, men den man har skabt med folk man kan spejle sig i. Mine piger er mine tætteste veninder, der er ligeså psykopatiske som jeg selv er.”

Nøx har skrevet nummeret som hyldest til veninderne Anja, der blandt andet synger på EP’en Brud, og til DJ MorUgle, der fungerer som DJ til Nøx’ liveshows. Tilsammen er de Nøx’ trekløver når det kommer til musikken.

“I de år vi har brugt sammen på at bygge vores sceneshow op, har vi været sammen hele tiden og er vokset tæt sammen i en eller anden symbiose.Vores venskab føles som gangsterversionen af Spice Girls. Så nummeret er en hyldest til mine badass damer.”

Som nævnt tidligere, så bliver nummeret gæstet af den altid veloplagte PsoriaKriz, der spytter et hyldestvers dedikeret til sine drenge, over et super velproduceret beat fra Xeren.

Hør det nye track herunder: