FredNukes er klar med sit andet singleudspil fra sit kommende soloalbum, der gerne skulle udkomme senere i år.

The Happening er et soundtrack til Corona-tiden, set fra en opportunistisk introverts vinkel.
“Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget”, plejede FredNukes’ bedstemor at sige. Ud fra den betragtning har han lavet en sang, der prøver at se de positive ting ved Corona-pandemien. Aldrig har vi haft mere frihed og tid til at kunne lave præcis de ting vi vil. Den daglige stress forsvinder i høj grad, på samme vis som de forventinger vi møder fra samfundet og vores omgangskreds.

“I always thought I would be eaten by a zombie
Who knew the end of the world would be comfy? 
I feel like Anne Frank in a different time
Stay indoors, just to stay alive”

Måske er dette præcis den pauseknap, vi har savnet? Måske giver denne pause nyt perspektiv? Måske er drømmen at arbejde hjemmefra i joggingbukser? “What a time to be living in”.

Resultatet er blevet et melodisk nummer, af FredNukes’ vanlige høje kvalitet og hans humoristiske og skæve tilgang til temaer. Nummeret indholder desuden referencer til Onslow fra den britiske serie Keeping Up Apperances (en lille reference til debutalbummet måske?), Marie Kondo og Anne Frank.

Tjek FredNukes’ nye nummer herunder, og det kan måske få dig til at se de positive sider ved denne pandemi.