2020 var, rent musikalsk, et stille år for Mund de Carlo. En enkelt feature med Binær Pede Bs seneste album samt en feature på Manus Bell-nummeret Level Up var hvad det blev til fra den dygtige rapper.

Men nu er Mund de Carlo endelig aktuel med med et nyt solonummer.
Titlen er i sig selv ret sigende, da flyv lavt er en laid back og introspektiv sag, hvor Mund de Carlo gør status på 2020, over et sindsygt lækkert jazzet beat fra Mahlstrøm.

“Engang blev jeg ensom når festen den slutted’
Flyver stadig med vinden men kan ik genkende suset”
Har haft svært ved at knæk den i studiet

Accepteret en del af mig drejer med rundt med hjulet
men drømmer stadigvæk”

Herunder fortæller Mund de Carlo lidt om det nye nummer:

“2020 trak pusten og tempoet ud af meget for mig, men inspirationen fandt efter lidt tid en vej igennem. Jeg har altid tænkt meget, og kan godt lide at tænke den samme tanke mange gange, og langsomt finde ud af hvad jeg skal med den. I løbet af den her lockdown har jeg som mange andre både haft ekstra personlig krise og været i total ekstase over livet, og Mathias AKA. Mahlstrøm har bare en lyd jeg har kunnet føle hele vejen. Jeg skal ikke være noget jeg ikke er, over hans beats og ‘flyv lavt’ er langt fra det eneste vi har lavet sammen”.

Nummeret kan fanges på diverse streamingtjenester og ses herunder.