Duoen Frit Løb, der består af produceren Jonas Holmark og rapperen Cillian Murphy, udgav sidste år de to singler Drømme og Purpur. I dag er de aktuelle med deres tredje single: Pyramider, der gæstes af Pede B.

Det der adskiller Frit Løb fra den mere traditionelle hip-hop der normalt bliver omtalt herinde, er at duoen har en mere let og organiske tilgang til musikken, og er i min optik, et interessant bud på hvordan rap anno 2021 kan lyde. Gruppens seneste udspil fortsætter stilen fra de to første numre, med en gennemført produktion, vedkommende lyrik og en laid back attitude.

Om det nye nummer udtaler rapper og sangskriver Cillian Mxrphy: 

“‘Pyramider’ er et mere klassisk rap-udspil fra os i Frit Løb, med Pede B på et bundsolidt gæstevers. Jeg har længe beundret Pede for hans bidrag til den danske hiphop- og musikscene, så det var et kæmpe boost at han kunne føle viben på nummeret og var klar på at lægge et vers. Vi er glade for resultatet, som vi synes rammer en perfekt balance mellem energi, vilje og sult i lyrik og levering. Samtidig går vi ikke på komprimis med den varme, melodiske og håndspillede lyd, som skal være fremtrædende i al vores musik.” 

Du kan lytte til det nye nummer herunder, og så har duoen lovet at der er mere ny musik snart.