Efter et stille 2020, har Mund de Carlo i år udgivet tre virkelig stærke singler, i form af Flyv Lavt, Priviligeret og Lumos, der alle tre rangerer blandt noget af det stærkeste han har udgivet. Især sidstnævnte er et yderst modigt og virkelig stærkt nummer, der virkelig rammer mig.
Et af kendetegnene for de tre første numre, har været at de alle var kørt helt ned i gear.

Det skal jeg dog lige love for at der bliver lavet om på, på det nye udspil. Der er tale om fjerde kapitel i Rap Godt-sagaen, og denne gang på Mund de Carlo besøg af den fremadstormene rapper Nøx. Så på det her track får man simpelthen to af de rappere, der i min bog, er blandt landets skarpeste, på det samme track.
Sammen trækker de en skarp streg i gruset for at lyrisk og teknisk fokuseret dansk rap lever sin måske smukkeste periode lige nu.

Som det er kendetegnet ved Rap Godt-numrene, så er der her fokus på flow og teknik, uden at det går udover indholdet i teksterne. Det får man også her, og man skal have skarpe ører for at få det hele med, og det kræver uden tvivl et par gennemlyt at få det hele med. Men jeg kan godt love for at der er masser af komme efter, og det er især brancen der bliver langet ud efter.

Selv udtaler de om tilblivelsen af tracket:

“Vi mødtes i studiet for to uger siden, og havde ingen anden plan end at lave det her track fra bunden og at gøre det på en uge. Vi aftalte, at vi havde tre dage til at skrive bars og flows, to dage til indspilning og to til at færdiggøre produktion og mix. Vi begravede os med vores venner og producere Milad Genius og Martin Messel, og skidtet blev færdigt for en uge siden. Der er lige nu en afstemnimg oppe på vores sociale medier, hvor man kan smide ild-emojis efter om man synes det er mest imponerede at gud skabte jorden på syv dage eller at vi rev det her bæst af et track op fra ingenting på syv dage. Så please please please hop ind og stem. Det betyder alt for os!” 

Hør det nye nummer herunder:

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med de tre første kapitler i Mund de Carlos’ Rap Godt-serie, kan du tjekke dem herunder. Det vil du ikke fortryde.