Efter en håndfuld solide singler, blandt andet denne med besøg fra Pede B, er den københavnske duo, Frit Løb, aktuel med EP’en Fri Fantasi.

Duoen rammer lige i spændingsfeltet mellem de klassiske rap-dyder og en mere nutidig lyd og vibe der trækker i retning af R&B og pop. Det slipper duoen rigtig godt fra, og Cillian Murphys rap og Jonas Holmarks produktioner fungerer upåklageligt sammen, og skaber et lettilgængeligt, melodisk og helstøbt univers af ungdommelig voksenmusik, der skildrer livet i grænselandet mellem 20’erne og 30’erne, og passer perfekt til de varme sommeraftner vi nu går i møde.

Jeg er virkelig blvet glad for de her drenge og deres alternative take på dansk rap, og jeg synes virkelig at de har potentiale til at nå ud til et større publikum. Det bliver uden tvivl spændende at følge dem i fremtiden.

Den nye EP byder på seks numre, og er desuden mixet og mastereret af producertalentet Es. Om EP’en udtaler Cillian Murphy:

”Fri Fantasi er startskuddet for Frit Løb. Det er seks numre, hvor vi – enten i konkret eller overført forstand – kigger håbefuldt op mod noget, som typisk bliver betragtet som større eller bedre. Vi er utrolig stolte af resultatet, og glæder os til at bygge ovenpå fortællingen i fremtiden.” 

Tjek den nye EP samt videoen til nummeret Purpur herunder.