Da jeg startede denne blog, helt tilbage i 2010, havde jeg ingen idé om, hvilken retning den ville tage. Jeg vidste faktisk ikke engang, hvad det skulle handle om. Men jeg fik nogenlunde hurtigt sporet mig ind på, at det skulle handle om dansk musik, og senere blev det mere fokuseret til nærmest udelukkende at handle om min passion for dansk undergrundshiphop.

Helt siden jeg startede har det været et 100% soloprojekt, der i sagens natur har taget en stor luns af min fritid. Da jeg startede var der masser af tid til at skrive, men siden da er der kommet en kone og to børn til, og især barn nummer to har virkelig begrænset min tid til bloggen.

Jeg har måtte indse, at der nu hverken er nok tid eller overskud fra min side til at køre bloggen videre i den frekvens og kvalitet som jeg selv kan stå inde for, og som jeg synes musikken fortjener.

Derfor har jeg taget den beslutning, at efter mere end 11 år med Det Godt Nok, er det blevet på tide at sige tak for denne gang.

Så fra i dag bliver hverken detgodtnok.dk, Twitter eller Facebook-siden opdateret mere. Sitet vil dog blive ved med at være online, så længe det giver mening. Man kan stadig finde mig ovre på Instagram, men regulære indlæg som nyheder, anmeldelser, interviews og lister vil der ikke komme flere af. 

Det har været en utrolig svær beslutning at tage, da jeg virkelig har nydt at dække den danske hiphop-undergrund. Der har været utroligt mange vilde oplevelser, og nogle af mine personlige højdepunkter har været at dække Vanguard Festival, lave radio hos Radiosyndikatet, blive interviewet til blandt andet SpolOp Cast og Radio 24syv, interviewe udenlandske navne som Evidence, Slug og Sage Francis, lave store interviews med mine gamle raphelte som Kasper Spez og Per Vers, samt kæmpetalenter som Trepac og Mund de Carlo, udgive vinyl med Bogstaveligt Talt samt opleve nærmest shitstorm-ligende tilstande, da jeg for et par år siden lavede en liste over de 50 bedste danske rappere.

Jeg kan dog ikke udelukke, at Det Godt Nok på et tidspunkt genopstår i et nyt format, hvis jeg finder noget der giver mening og som kan fungere for mig. Jeg brænder så uendeligt meget for den danske hiphopscene, så det bliver helt sikker svært at skulle lægge det på hylden. Men sådan må det nu engang være. Der er trods alt vigtigere ting i livet.

Til sidst skal der lyde et kæmpe stort skud ud til alle der har fulgt med i årenes løb. Det har været fantastisk at få positive tilbagemeldinger fra folk der via mit site har fundet deres nye yndlingskunstner eller fundet ud af at dansk rap er mere end det de skriver om i mainstreammedierne.

Der skal også lyde et kæmpe tak til alle artister der har stillet op til interviews og støttet op omkring projektet gennem alle årene. 

Peace fra Michael aka. DetGodtNok