FredNukes er klar med sit tredje udspil fra sit kommende soloalbum, der gerne skulle udkomme senere på året.

I don’t wanna be the life of the party
They all like me, they all love me
I showed up early, now I can’t escape
I’m trying to go home, but now it’s too late

Det nye nummer, Life of the Party handler om hvad der sker når klassens klovn ikke længere synes, at det er sjovt at være festens midtpunkt. Når “klovnen”, gennem hele sit liv, har brugt al sin energi på at være udadvendt og i fokus, men indser at han i virkeligheden er introvert med stort I. Hvad sker der når han pludselig tager et skridt tilbage og holder op med at påtage sig ansvaret for den gode stemning? Og hvordan vil vennerne og kollegaerne reagere?

Når man prøver at være alt for andre mennesker hele tiden, kan man glemme sig selv i processen. Så begynder man måske at stille spørgsmål til ens egen identitet og “rolle”. Det er disse tanker, der er essensen af Life of the Party. 

Med vanlig charme, tilsat lidt nørdede referencer og et virkelig veproduceret beat har vi her et vedkommende nummer, der oser af klassisk FredNukes.

Du kan lytte til FredNukes’ nye nummer på din favorit streamingstjeneste lige her: https://orcd.co/frednukeslifeoftheparty